Resultat

ResultatI løpet av to måneder har nesten 5000 deltat via Internet eller på puber og andre utesteder rundt om i Norge, for å kjempe om tittelen Norges Mester i Black Jack. Lørdag den 11. desember ble det hele avgjort på The Roxy Bar i Oslo.
3 finalister var allerede klare fra byfinalene i Stavanger, Trondheim og Bergen. Disse var André Gundersen fra Stavanger, Thomas Ovesen fra Trondheim, Frank Nilsen fra Bergen.
2 av 7 finalister kom fra den store internett turneringen som startet 10. november og ble avsluttet midnatt den 5. desember. Av nærmere 5000 deltagare så var Rune Gunnar Stensøy og Frode Arntsen de som spilte best og kvalifiserte seg til finalen. Frode Arntsen ble syk og kunne ikke spille hvilket som gjorde at det var 2 finaleplasser å slåss om for semifinalistene på The Roxy Bar i Oslo.
Det var også ett wildcard som ble trekkt blant Internet spillerne, og denne plassen gikk til Elisabeth Buland.
Det var 21 semifinalister fra Oslo på plass på The Roxy Bar som kjempet om en plass i finalen og disse var:
Samir Boubouh, Raymond Vagle, Kåre Holmsen, Hannu Hirkuikosti, Marius Johnsen, Øyvind Haug, Helena Onnerfelt, Rune Martinsen, Elisabeth Fredriksen, Espen Kanestrøm, Tony Johansen, Magnus Kallister, Simen Josefsen, Martin Sundberg,Tore Johansen, Tonje Hinqe, Lars Nordmark, Bjørnar Løvlie, Peter Alex Johansen, Snorre Rotbæk og Moussa Maksem.
De som gikk til finalen senere på kvelden var: Kåre Holmsen og Tore Johansen.
Klare for den store finalen på The Roxy Bar var altså:
André Gundersen
Thomas Ovesen
Frank Nilsen
Rune Gunnar Stensøy
Elisabeth Buland
Kåre Holmsen
Tore Johansen
I finalen ble det spilt black jack i 85 minutter og den som hadde forvaltet sine chips best var Kåre Holmsen som ble Norges beste Black Jack spiller og han fikk 100 000 i første premie.
Kåre Holmsen som vant 100.000,- kr., sier at han under finalen hadde full kontroll de siste 30. minuttene, men ble litt nervøs da hans argeste konkurrent vant på en kjempe splitt på slutten. Pengene kommer godt med før jul, sier Holmsen som er en ivrig gambler.